Lista składników
2 odsolone steki z dorsza (około 500 g)
50 ml oliwy z oliwek
4 ząbki czosnku
Pieprz do smaku
1 cebula
Czerwony pieprz
1 łyżeczka papryki
600 g małych ziemniaków
Kolendra (do smaku)
Oliwki
Sól
2 odsolone steki z dorsza (około 500 g)
50 ml oliwy z oliwek
4 ząbki czosnku
Pieprz do smaku
1 cebula
Czerwony pieprz
1 łyżeczka papryki
600 g małych ziemniaków
Kolendra (do smaku)
Oliwki
Sól
800 g wcześniej osolonego dorsza
1 kg ziemniaków
1/2 litra mleka
Oliwa
12 ząbków czosnku
1 duża cebula
1/2 papryki
2 łyżki masła
gałka muszkatołowa
czarny pieprz
2 łyżki mąki
sól
200 ml śmietany
Tarty ser